Hoofdgerechten vlees vis wild restaurant menukaart

Vis

€ 18,95 Zalmfilet
op de huid gebakken

€ 19,25 Snoekbaarsfilet
met een heerlijke eigengemaakte dillesaus

€ 20,25 Roodbaarsfilet
geserveerd met gebakken mosselen, garnalen, champignon en knoflook

€ 20,95 Slibtongetjes
twee stuks gebakken in boter

Vegetarisch

€ 19,25 Gevulde courgette
gevuld met paprika, ui, champignon, walnoot en kaas

€ 19,95 Torentje van aubergine
met geitenkaas en een huisgemaakte tapenade

€ 19,95 Gevulde paprika
gevuld met mais, erwten, paprika en ui

Vlees

€ 18,95 Schnitzel met ui, spek en champignons
gegratineerd met kaas

€ 19,25 Kogelbiefstuk van Drents Weiderund
het Drents Weiderund loopt minimaal 7 maanden per jaar buiten in de Drentse natuur, hierdoor heeft het rund meer spierontwikkeling, wordt het vlees lekkerder maar ook iets taaier

€ 19,25 Varkenshaas
met een Groninger-mosterdsaus

€ 19,50 Gekonfijte Eendenbout
Met een heerlijke frambozensaus

€ 20,95 Sukadesteak van Drents Weiderund
Gegrilde entrecote van ongeveer 200 gram

€ 21,50 Sukade steak van Drents Weiderund
Botermals gegrild, geserveerd met kruidenboter

€ 21,95 Porkrack, fantastisch mals varkensvlees van ongeveer 300 gr.
het porkrack wordt gegrild en geserveerd met honing/mosterdsaus

€ 2,00 Sauzen
pepersaus, rodewijnsaus met paprika ui en spek, roquefortsaus, champignonroomsaus, gebakken champignons met spek en ui, madeirasaus met gebakken champignons, ui en levertjes

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels of friet, koude en warme groente.

We hebben een ruime keuze uit heerlijke wijnen uit verschillende streken en helpen u graag bij het maken van de wijnkeuze.


Gezellig dineren in de stijl van vroeger Warme en koude bufetten Terras in de zon Wild specialiteiten Volop keuze en alles vers bereid