Hoofdgerechten vlees vis wild restaurant menukaart

Vis

Zalmfilet
met mierikswortelmayonaise

Makreelfilet
met een tartaarsaus van mosterd en dille

Kabeljauwfilet
met een zoetpittige saus

Snoekbaars
met hollandaisesaus

Vegetarisch

Gevulde courgette
gevuld met paprika, ui, champignon, walnoot en kaas

Torentje van aubergine
met geitenkaas, walnoten, paprika en een huisgemaakte tapenade

Gevulde paprika
gevuld met rijst, roomkaas, paprika, champignon, kaas en ui

Vlees

Schnitzel met ui, spek, champignons en paprika
gegratineerd met kaas

Varkenshaas
met champignonroomsaus

Porkrack, mals varkensvlees op het bot van ongeveer 300 gr.
geserveerd met honing/mosterdsaus

Biefstuk Black Angus
met een heerlijke pepersaus

Rib eye
vlees van de rib met het welbekende stukje gemarmerd vet

Sukadesteak
van de grill, geserveerd met huisgemaakte grillsaus

Extra friet, aardappelen of groente, per bijgerecht

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappel, friet, koude-, en warme groente.

We hebben een ruime keuze uit heerlijke wijnen uit verschillende streken en helpen u graag bij het maken van de wijnkeuze.


Gezellig dineren in de stijl van vroeger Warme en koude bufetten Terras in de zon Wild specialiteiten Volop keuze en alles vers bereid