Hoofdgerechten vlees vis wild restaurant menukaart

Vis

€ 19,95 Zalmfilet
met mierikswortelmayonaise

€ 20,95 Makreelfilet
met een tartaarsaus van mosterd en dille

€ 21,95 Kabeljauwfilet
met een zoetpittige saus

€ 20,95 Snoekbaars
met hollandaisesaus

Vegetarisch

€ 20,25 Gevulde courgette
gevuld met paprika, ui, champignon, walnoot en kaas

€ 20,25 Torentje van aubergine
met geitenkaas, walnoten, paprika en een huisgemaakte tapenade

€ 20,25 Gevulde paprika
gevuld met rijst, roomkaas, paprika, champignon, kaas en ui

Vlees

€ 19,95 Schnitzel met ui, spek, champignons en paprika
gegratineerd met kaas

€ 19,95 Varkenshaas
met champignonroomsaus

€ 21,95 Porkrack, mals varkensvlees op het bot van ongeveer 300 gr.
geserveerd met honing/mosterdsaus

€ 19,95 Biefstuk Black Angus
met een heerlijke pepersaus

€ 21,95 Rib eye
vlees van de rib met het welbekende stukje gemarmerd vet

€ 21,95 Sukadesteak
van de grill, geserveerd met huisgemaakte grillsaus

€ 1,75 Extra friet, aardappelen of groente, per bijgerecht

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappel, friet, koude-, en warme groente.

We hebben een ruime keuze uit heerlijke wijnen uit verschillende streken en helpen u graag bij het maken van de wijnkeuze.


Gezellig dineren in de stijl van vroeger Warme en koude bufetten Terras in de zon Wild specialiteiten Volop keuze en alles vers bereid