Koude en warme voorgerechten restaurant menukaart

Koude voorgerechten

Mandje stokbrood met kruidenboter (v)

Bonbons van carpaccio gevuld met roomkaas
met walnoot op een bedje van sla

Salade met gerookte zalmfilet
met parmezaansekaas, walnoot en kappertjes

Salade met geitenkaas (v)
met walnoot, appel en honing

Salade met rivierkreeftjes en perzik
met huisgemaakte cocktailsaus en dressing

Soepen

Groentesoep
Kippensoep
Tomatensoep
Mosterdsoep

Onze soep wordt geserveerd met stokbrood en kruidenboter

Warme voorgerechten

Gegrilde courgetterolletjes, lauwwarm (v)
gevuld met roomkaas

Gebakken gamba's
met champignons, knoflook, ui en paprika

Gebakken kippenlevertjes
met spek en ui gesmoord in rode wijn

Speenvarkenkoteletjes
gegrild, geserveerd met een honing-mosterdsaus

De koude- en warme voorgerechten worden geserveerd met toast en roomboter.

v = Vegetarisch

Heeft u een voedselallergie laat dat ons dan alstublieft even weten.


Gezellig dineren in de stijl van vroeger Warme en koude bufetten Terras in de zon Wild specialiteiten Volop keuze en alles vers bereid